Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков повече от

...
 Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков повече от
Коментари Харесай

Венелин Петков храни Маданска от биоферма

 

Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков повече от 4 години е привързан със спортната журналистка Николета Маданска. Те се пробват да държат връзката си надалеч от светлините на прожекторите и даже пред сътрудници подхождат хладно един към различен. Двойката няма нито една обща фотография дори на фирмените празненства на медията, тъй като Венелин доста държи на професионалния си имидж и не желае подчинените му да одумват персоналния му живот.

Фактът, че водещата е в напреднала бременност още повече ускорява желанието на бъдещите родители за поверителност. Техни близки издават, че доста внимават да не бъдат снимани от папараци, само че " Уикенд " разполага със фотография, на която публицистите театралничат усмихнати и удовлетворени във плантация за биопроизводство.

Свидетели настояват, че през миналите слънчеви дни Николета и Венелин се възползвали от хубавото време и посетили стопанство наоколо до столицата, с цел да се снабдят с пресни плодове и други биопродукти. От фрагмента се вижда, че Маданска очевидно е наедряла в региона на талията, въпреки че коремът й към момента не е голям. Тя към този момент навлиза в третия триместър на бременността и след броени седмици ще даде живот на детето си.

Водещата на спортната емисия по Би Ти Ви навърши 36 години при започване на юли, а Венелин е на цели 48, а дълго чаканото бебе ще е първо и за двамата. Доскоро шефът на новините бе фокусиран върху кариерата си, само че с напредването на възрастта все по-често се замислял за наследници, настояват осведомени с персоналния му живот. Така с половинката му стигнали до извода, че са подготвени да бъдат родители и опитите им бързо се увенчали с триумф.

Връзката на новинарите стартира на коледното празненство на Би Ти Ви през 2015 година в Банско. Тогава си разменяли смешки и закачки, а на идващия ден очевидци ги видели да карат ски дружно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обвързване, като поканила Венелин на сякаш другарска среща в дома й под предлог, че желае да му показва готварските си умения. Блондинката се слави като занаятчия на сладкишите и тортите, само че с изключение на с кулинарни изкушения, съумяла да впечатли Петков и с чара си. Той бързо се поддал на увлечението и първоначално мъчно успявал да го скрива от близките, въпреки че полагал старания.

През последните години публицистите няколко пъти бяха пред разлъка, само че наподобява са съумели да изгладят разликите си. Техни близки споделят, че и двамата са доста сложни характери, обичащи да постановат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да създадат доста взаимни отстъпки.

Припомняме, че интимните връзки на работното място не са нещо ново за Петков, който дълго време бе гадже на колежката си Гена Трайкова, а по-късно любеше някогашната водеща на предаването " Култ " Поли Гергушева.  Николета пък излизаше най-вече със спортисти, а връзката й с Венелин е най-дълга и най-сериозна до този миг. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР